Omppupiirakka

Sekoita keskenään pehmeä voi, muna, sokeria, hiutaleet, vehnäjauho ja leivinjauhe.

Painele taikina voideltuun pyöreään piirakkavuokaan jauhojen avulla.

Kuori ja viipaloi omenat ja levitä ne tasaisesti taikinan päälle.

Sulata voi ja sekoita joukkoon sokerit ja hiutaleet.

Ripottele seos tasaisesti omenoiden päälle.

Paista piirakkaa 200 asteessa n. 25 min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale Elovena (Raisio)28g104kcal3.9g15.4g2.2g3.1g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.4g1.6kcal0g0.4g0g0g
Sokeri 16g65kcal0g16g0g0g
Voi 20g146kcal0.2g0.1g16.3g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 161g72kcal0.3g15.1g0.2g2.9g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.4g1.6kcal0g0.4g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 30g103kcal3.1g21.1g0.4g1.1g
Sokeri 10g41kcal0g10g0g0g
Kaurahiutale Elovena (Raisio)28g104kcal3.9g15.4g2.2g3.1g
Kananmuna kuoreton 22g32kcal2.8g0.1g2.3g0g
Voi 40g291kcal0.5g0.2g32.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana712g1920kcal29.4g188.6g112.4g20.4g
Valittu annoskoko356g960kcal14.7g94.3g56.2g10.2g
Annoskoko puolitettuna178g480kcal7.4g47.2g28.1g5.1g
Arvot/100g100g270kcal4.1g26.5g15.8g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76918