Aura-kukkakaalikeitto

Keitä paloiteltu kukkakaali ja silputtu sipuli kasvisliemikuution kanssa vedessä pehmeäksi noin 15 minuuttia.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää kerma ja aurajuusto murusina joukkoon, lämmitä sekoittaen niin kauan että juusto sulaa.

Ripaus mustapippuria ja hieman Provence-yrttimaustetta sopii mausteeksi.

Tarjoa leipäkrutonkien kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 141g34kcal2.5g3.1g0.4g3.2g
Kasvisliemikuutio 3.7g11kcal0.3g0.5g0.9g0.1g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)28g24kcal0.3g1g2g0g
Vesi, vesijohtovesi 141g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.7g0g0.3g
Aurajuusto28g96kcal5.6g0g8.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana713g337kcal17.8g10.6g23g7.2g
Valittu annoskoko357g169kcal8.9g5.3g11.5g3.6g
Annoskoko puolitettuna178g84kcal4.5g2.7g5.8g1.8g
Arvot/100g100g47kcal2.5g1.5g3.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306251