Makaroonilaatikko

Ruskista jauheliha pannulla:
Paistinjauheliha 10 % 400 g
Sipuli 1 kpl
Suola 1 tl
Mustapippuri 1 tl

Keitä makaronit kattilassa:
Makarooni monivilja 200 g
Vettä 1 l
Suolaa 1 tl
Lihaliemikuutio/kasvis 1 kpl

Yhdistä jauheliha ja makaroonit.

Riko ensin kananmunien koostumus lasissa lisää ne sitten jauhelihan ja makaroonin kanssa.

Katso, että
nestepinta jää makaroonilaatikon yläpuolella ja lisää pinnalle korppujauhoja noin 1 rkl.

Paista uunissa 45 min, 200 astetta. 20 minuutin kohdalla vähennä lämpötilaa noin 150 astetta ja anna olla lopun aikaa siinä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Uusitalo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha796g1321kcal151.2g0g79.6g0g
Sipuli 109g33kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Makarooni, tumma, keitetty (Myllyn paras), annos 100g398g540kcal20.7g101g5g9.2g
Vesi, vesijohtovesi 1989g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi5.6g16kcal0.5g0.4g1.3g0g
Korppujauho 14g51kcal1.5g10.4g0.1g0.7g
Kananmuna kuorineen punnittu239g301kcal26.3g0.7g21.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7120g4545kcal404g238.6g215.6g25.8g
Valittu annoskoko3560g2272kcal202g119.3g107.8g12.9g
Annoskoko puolitettuna1780g1136kcal101g59.7g53.9g6.5g
Arvot/100g100g64kcal5.7g3.4g3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187468