Kessun ruispatonki

No kaikkihan nyt osaa patongit leipoa.

Tein tästä kuusi pötkylää ja paistelin kiertoilmalla 200 asteessa 15 minuuttia.

Puolivälissä ripaus vettä uunin pohjalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Keskikessu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho (Rainbow)2001g6403kcal200.1g1260.6g46g280.1g
Vehnäjauho puolikarkea 1084g3719kcal110.4g758.7g13g37.9g
Ohrajauho 92g300kcal7.6g59.1g1.8g7g
Siirappi, tumma200g640kcal0.2g148.1g0g0g
Rypsiöljy 150g1327kcal0g0g150.1g0g
Suola, annos 3g33g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7120g24779kcal636.6g4453g421.8g650g
Valittu annoskoko3560g12390kcal318.3g2226.5g210.9g325g
Annoskoko puolitettuna1780g6195kcal159.2g1113.3g105.5g162.5g
Arvot/100g100g348kcal8.9g62.5g5.9g9.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191154