Täytetty paprika

Ruskista sipulit ja jauheliha.

Sekoita joukkoon kermaviili ja anna seoksen jäähtyä.

Leikkaa paprikat puoliksi ja poista siemenet.

Laita paprikat n.10min ajaksi 200-asteiseen uuniin.

Kun paprikat ovat pehmenneet, täytä paprikat jäähtyneellä seoksella, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Valmista couscous ja tarjoa se paprikan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tinie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 1360g398kcal12.8g61.2g5.4g25.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1000g1660kcal190g0g100g0g
CousCous, keitetty 100g400g728kcal18.4g134.4g15.6g6.4g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%400g240kcal12.8g28.4g8g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g200g720kcal56g4g54g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7120g7600kcal585.2g475.2g366.8g71.2g
Valittu annoskoko3560g3800kcal292.6g237.6g183.4g35.6g
Annoskoko puolitettuna1780g1900kcal146.3g118.8g91.7g17.8g
Arvot/100g100g107kcal8.2g6.7g5.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=206338