Omppupiirakka

Sekoita keskenään pehmeä voi, muna, sokeria, hiutaleet, vehnäjauho ja leivinjauhe.

Painele taikina voideltuun pyöreään piirakkavuokaan jauhojen avulla.

Kuori ja viipaloi omenat ja levitä ne tasaisesti taikinan päälle.

Sulata voi ja sekoita joukkoon sokerit ja hiutaleet.

Ripottele seos tasaisesti omenoiden päälle.

Paista piirakkaa 200 asteessa n. 25 min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale Elovena (Raisio)281g1039kcal39.3g154.4g22.5g30.9g
Vanilliinisokeri, teelusikka4g16kcal0g4g0g0g
Sokeri 161g651kcal0g160.3g0g0g
Voi 201g1455kcal2.4g0.8g163.1g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 1605g717kcal3g151.1g1.6g28.9g
Vanilliinisokeri, teelusikka4g16kcal0g4g0g0g
Leivinjauhe 2g3.5kcal0.1g0.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 301g1032kcal30.7g210.6g3.6g10.5g
Sokeri 100g407kcal0g100.2g0g0g
Kaurahiutale Elovena (Raisio)281g1039kcal39.3g154.4g22.5g30.9g
Kananmuna kuoreton 221g315kcal27.6g0.7g22.6g0g
Voi 401g2910kcal4.8g1.6g326.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7120g19200kcal294.4g1885.8g1124g202.4g
Valittu annoskoko3560g9600kcal147.2g942.9g562g101.2g
Annoskoko puolitettuna1780g4800kcal73.6g471.5g281g50.6g
Arvot/100g100g270kcal4.1g26.5g15.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76918