Perukan kaurapaistos

Kiehauta raparperit, sulata voi ja sekoita joukkoon hiutaleet ja sokeri.

Pistä vuoan pohjalle raparperi ja mansikat, päälle hiutaleseos.

Paista esim.

mikrossa 15-30 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 301g2182kcal3.6g1.2g244.5g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl602g2045kcal84.2g336.9g40.3g66.2g
Sokeri 256g1038kcal0g255.4g0g0g
Mansikka 1504g700kcal7.5g126.3g3g28.6g
Raparperi 902g304kcal6.2g49.6g0.9g12.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7128g12536kcal203g1538.8g577.4g214.8g
Valittu annoskoko3564g6268kcal101.5g769.4g288.7g107.4g
Annoskoko puolitettuna1782g3134kcal50.8g384.7g144.4g53.7g
Arvot/100g100g176kcal2.8g21.6g8.1g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126557