Raparperipiirakka (karppi)

Voi ja makeutusjauhe sekoitetaan.

Lisätään muna ja vispataan, kunnes vaalenee.

Lisätään keskenään sekoitetut mantelijauhot/leivinjauhe/kookoshiu
taleet.

Sekoitetaan hyvin.

Esipaistetaan 175 asteessa n. 10 min. Lisätään päälle rahka-partaäijäseos (kaakaojauheen voi jättää poiskin) sekä pinnalle raparperejä+makeutusta oman maun mukaan (alunperäinen ohje oli tehty omenasta).

Paistetaan vielä n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g541g3248kcal113.7g35.7g292.3g0g
Kookoshiutale 181g1193kcal14.7g11.5g116.4g29.4g
Kananmuna kuoreton 271g386kcal33.8g0.8g27.7g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)677g4872kcal0.7g0.7g541.4g0g
Rahkavalmiste (Ehrmann), annos 100g451g262kcal40.6g22.6g0.9g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)451g564kcal14.9g16.7g45.1g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g135g514kcal1.9g126.8g0g0g
Leivinjauhe 23g40kcal1.2g8.5g0g0.1g
Raparperi 812g274kcal5.6g44.7g0.8g11.4g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten23g74kcal5.3g10.2g4.7g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7128g22853kcal464.8g556.4g2058.6g86.8g
Valittu annoskoko3564g11427kcal232.4g278.2g1029.3g43.4g
Annoskoko puolitettuna1782g5713kcal116.2g139.1g514.7g21.7g
Arvot/100g100g321kcal6.5g7.8g28.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=179904