Rahkapersikkakakku

Vaahdota pehmeä voi ja sokeri
Lisää muna voimakkaasti vatkaten
Lisää kuivat aineet ja painele lopuksi pyöreään torttu- tai irtopohjavuokaan ja laita viileään.

Valuta persikat
Vatkaa kerma ja lisää muut täytteen ainekset.

Lado persikat vuokaan taikinan päälle ja kaada päällimmäisekis täyte.

Paista 180 C reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Marianna23
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 376g2725kcal4.5g1.5g305.4g0g
Sokeri 255g1037kcal0g255.2g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl39g51kcal5.1g0.1g3.2g0g
Leivinjauhe 15g26kcal0.8g5.7g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 586g2011kcal59.7g410.2g7g20.5g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g706g353kcal7.1g84.7g7.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl301g1022kcal6g9g105.2g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g751g488kcal82.6g31.6g2.3g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 120g77kcal3.8g5.8g4.2g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore6g1.5kcal0g0.5g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl331g430kcal43.3g1g27.4g0g
Maissijauho, hienoksi jauhettu 48g182kcal2.7g40.3g0.7g0.9g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g30g120kcal0g29.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7128g17047kcal431.2g1750.8g925g43g
Valittu annoskoko3564g8524kcal215.6g875.4g462.5g21.5g
Annoskoko puolitettuna1782g4262kcal107.8g437.7g231.3g10.8g
Arvot/100g100g239kcal6g24.6g13g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=230508