Hölskytyskurkut

Puolikas kurkku
1/2 tl suolaa
1 rkl sokeria
1 rkl (omenaviini) etikkaa

- Leikkaa kurkut ohuiksi viipaleiksi
- Laita kannelliseen astiaan ja ripottele suola päälle.

Laita kansi kiinni ja rasvistele, että kurkusta alkaa irrota nestettä
- Mausta sokerilla, etikalla ja tilillä.

Laita jääkaappiin vetäytymään ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Milmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 2970g325kcal16.6g41.6g3g20.8g
Sokeri 216g877kcal0g215.8g0g0g
Suola, annos 3g54g0kcal0g0g0g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g270g54kcal0g17.6g0g0g
Tilli, tuore 54g16kcal2g0.5g0.4g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7128g2543kcal37.2g551g6.8g43.8g
Valittu annoskoko3564g1272kcal18.6g275.5g3.4g21.9g
Annoskoko puolitettuna1782g636kcal9.3g137.8g1.7g11g
Arvot/100g100g36kcal0.5g7.7g0.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=77041