Tonnikala munarullaa

Sekoita munat, vehnäjauho, puolet juustoraasteesta, leivinjauhe, maito.

Kaada pellille joka vuorattu leivinpaperilla ja 200 ast uuniin 20-30 min. poista uunista ja anna hieman jäähtyä.

Sekoita kala ja tuorejuusto, lisää halutessa mausteita ja yrttejä, levitä tasaisesti levyn päälle, rullaa leivinpaperin avulla rullaksi, päälle loput juustoraasteesta ja uuniin takaisin kunnes juusto sopivasti ruskistunut.

Voila!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Hd1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna, kuoreton , annos 55g587g840kcal73.4g1.8g60.5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1068g352kcal35.2g52.3g0g0g
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g267g934kcal32g189.5g5.6g8g
Leivinjauhe 6.7g12kcal0.3g2.5g0g0g
Tonnikala vedessä ( Abba ) 185 g purkki801g881kcal200.2g4g8g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste304g1096kcal88.3g5.2g85.2g0g
Viola 13% tuorejuusto, yrtti-pippuri (Valio oy), annos 20g534g854kcal42.7g21.4g69.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7136g9939kcal944.2g553.4g457.4g16g
Valittu annoskoko3568g4969kcal472.1g276.7g228.7g8g
Annoskoko puolitettuna1784g2485kcal236.1g138.4g114.4g4g
Arvot/100g100g139kcal13.2g7.8g6.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=452850