KarppiMutakakku

Sulata voi ja suklaa, lisää hieman jäähtyneeseen seokseen munat yksitellen vatkaten.

Makeutusjauhetta voit käyttää enemmänkin, lisää seokseen se ja mantelijauhe.

Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun irtophjajvuokaan ja paista 200 asteessa n. 10 min. Tarjoa kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa lidl 81% (Lidl), annos 5.5g28g154kcal2.8g6.4g12g0g
Voi, 1 tl, 5 g75g546kcal0.7g0.7g59.8g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton19g60kcal4.3g2g3.9g0g
Makeutusjauhe, Pirkka37g140kcal0.4g34.4g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)187g236kcal20.6g0.6g16.8g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g11g67kcal2.7g0.7g6.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana714g2405kcal63g89.6g197.2g0g
Valittu annoskoko357g1202kcal31.5g44.8g98.6g0g
Annoskoko puolitettuna179g601kcal15.8g22.4g49.3g0g
Arvot/100g100g337kcal8.8g12.5g27.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=252156