Kana-aurajuustokastike

Hienonna sipuli ja valkosipuli.

Kuullota ne öljyssä pannulla.

Lisää kanapalat ja paista kypsäksi.

Lisää kerma ja murenna aurajuusto mukaan.

Mausta ripauksella mustapippuria ja esimerkiksi pienellä määrällä tuoretta timjamia.

Lisää ripaus suolaa maun mukaan.

Tarjoile haluamasi lisäkkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Aporma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)197g219kcal45.4g0g3.9g0g
Sipuli (kuorittu)33g8.9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Aurajuusto33g112kcal6.6g0g9.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.8g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Oliiviöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%88g140kcal2.4g2.4g13.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana714g1041kcal109.8g8.6g62.2g1.2g
Valittu annoskoko357g521kcal54.9g4.3g31.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna179g260kcal27.5g2.2g15.6g0.3g
Arvot/100g100g146kcal15.4g1.2g8.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397666