Kastike kasslerille (nyhtöpossulle)

Ota kasslerin paistinrasva talteen ja tee siitä tämä pippurinen kastike.

Jatka rasvaa vedellä ja kuumenna.

Jätä vedestä 1,5-2dl suurustusta varten.

Sekoita kylmään veteen riisijauhot ja kaada nauhana kuumaan liemeen koko ajan sekoittaen.

Lisää kerma.

Mausta reilulla mustapippurilla ja maustepippurilla.

Kiehauta kypsäksi.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistinrasva laardi 43g366kcal0.5g0g41.2g0g
Vesi240g0kcal0g0g0g0g
Riisijauho, gluteeniton (Risenta), annos 25g28g99kcal1.7g21.3g0.4g0.7g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g45g153kcal0.9g1.3g15.7g0g
Maustepippuri, annos 1g0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.2g3.4kcal0.1g0.5g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana714g1242kcal6.4g46.2g114.6g2g
Valittu annoskoko357g621kcal3.2g23.1g57.3g1g
Annoskoko puolitettuna179g311kcal1.6g11.6g28.7g0.5g
Arvot/100g100g174kcal0.9g6.5g16.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458522