Lucian piparit (joulu)

Sulata voi, jäähdytä.

Vatkaa munat, sokeri ja siirappi kuohkeaksi, vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää voi vähitellen, vatkaa kunnes kuohkeaa.

Sekoita mausteet ja sooda jauhoihin, lisää jauhot muuhun seokseen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2859 grammaa

Krisse71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g63g456kcal0.6g0.6g50g0g
Siirappi, tumma63g200kcal0.1g46.2g0g0g
Sokeri 63g254kcal0g62.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu26g32kcal2.8g0.1g2.3g0g
Neilikka, annos 4g1.9g6.8kcal0.1g1.5g0.1g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.9g6.8kcal0.1g1.5g0.1g0g
Vehnäjauho, sunnuntai141g492kcal16.9g99.8g3g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana715g2896kcal41.2g424.2g111g8.4g
Valittu annoskoko357g1448kcal20.6g212.1g55.5g4.2g
Annoskoko puolitettuna179g724kcal10.3g106.1g27.8g2.1g
Arvot/100g100g405kcal5.8g59.3g15.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=103132