Karppilihapullat

Sekoita voissa kuullotettu sipuli jauhelihaan.

Lisää kevytkermaviili ja kananmunat.

Mausta suolalla, pippurilla ja Välimeren yrttisekoituksella.

Muotoile lihapulliksi ja kypsennä pullia 200 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Annoksesta tulee pellillinen eli n. 30 lihapullaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha219g363kcal41.5g0g21.9g0g
Voi 4.7g34kcal0.1g0g3.8g0g
Sipuli (kuorittu)41g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 62g40kcal2g3g2.2g0g
Kananmuna kuoreton 31g45kcal3.9g0.1g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana715g985kcal96g10g62.4g1.4g
Valittu annoskoko358g492kcal48g5g31.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna179g246kcal24g2.5g15.6g0.4g
Arvot/100g100g138kcal13.4g1.4g8.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111689