Karibialainen kalakeitto

Kuumenna öljy kattilassa.

Kuullota pilkottuja valosipulinkynsiä.

Kaada päälle vesi sekä kalaliemikuutiot ja kiehauta.

Lisää keittojuurekset sekä tomaattimurska ja mausteet.

Keitä kunnes juurekset ovat kypsiä.

Paloittele kalafilee annospaloiksi, lisää keittoon ja anna kypsyä.

Ripottele pinnalle tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 572 grammaa

Alwiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti pakaste 63g48kcal11g0g0.4g0g
Ruokaöljy keskiarvo 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 156g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 1.7g5.2kcal0.2g0.6g0.2g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 63g21kcal0.7g3.4g0.1g1.8g
Tomaattimurska 63g18kcal0.3g3.3g0.1g1.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Persilja 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kurkuma, annos 2g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 6.2g1.9kcal0.2g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana715g268kcal25g15.4g10g6.2g
Valittu annoskoko358g134kcal12.5g7.7g5g3.1g
Annoskoko puolitettuna179g67kcal6.3g3.9g2.5g1.6g
Arvot/100g100g38kcal3.5g2.2g1.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216804