Mansikkakakku

Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot ja leivinjauhe.

Kaada jauhotettuun vuokaan ja paista 200 asteessa noin 30 min. Anna jäähtyä ja leikkaa kolmeen osaan.

Vatkaa vispi vaahdoksi ja lisää rahka.

Laita kerrosten väliin purkki mansikkajälkiruokaa ja rahkaseosta.

Koristele rahkaseoksella ja tuoreilla mansikoilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Mupuinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 55g78kcal6.9g0.2g5.6g0g
Sokeri 32g129kcal0g31.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 32g111kcal3.3g22.7g0.4g1.1g
Vispikerma Flora 20%62g137kcal1.9g3.1g12.5g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki62g35kcal5.3g3.1g0.1g0g
Mansikka 50g23kcal0.2g4.2g0.1g0.9g
Piltti, mansikkajälkiruoka (125g)62g37kcal0.3g8.1g0.3g1.3g
Leivinjauhe 1.2g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana715g1108kcal36g147.4g38g6.6g
Valittu annoskoko357g554kcal18g73.7g19g3.3g
Annoskoko puolitettuna179g277kcal9g36.9g9.5g1.7g
Arvot/100g100g155kcal5g20.6g5.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71653