Lämmin tonnikalavoileipä

Voitele kuitukunkut rasvalla.

Sekoita muut ainekset keskenään.

Voit myös maustaa seosta esim pippurilla ja suolalla.

Myös ketsuppi käy sekaan.

Sitten vaan sekosta kunkkupaloille paksu kerras ja lopuksi joseen vielä 2 siivua juustoa.

Sit uuniin 175C 20min.

Ja jopas on kuitua ja proteiinia :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Allu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)36g97kcal10.8g0g6.1g0g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.1g0.1g4.2g0g
Raejuusto HYLA, rasvaton, maustamaton (Valio), annos 200g67g44kcal8.8g1.3g0.2g0g
Tonnikala, vedessä, Pirkka, ½ prk112g112kcal25.8g0g0.6g0g
Kuitukunkku (Vaasaan&vaasan), annos 35g79g149kcal8.6g21.2g3.1g11g
Becel kevyt kasvirasvalevite 38% omega 3&6, annos 10g23g79kcal0g0.7g8.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana716g1079kcal118.2g46.6g45.4g22g
Valittu annoskoko358g540kcal59.1g23.3g22.7g11g
Annoskoko puolitettuna179g270kcal29.6g11.7g11.4g5.5g
Arvot/100g100g151kcal16.5g6.5g6.3g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102259