Makaronilaatikko kanasta

Kuori ja silppua vihannekset tehosekoittajalla.

Freesaa pannulla oliiviöljyssä.

Lisää jauhetut kanafileet ja pekoni.

Paista pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska ja kasvisliemikuutiot.

Mausta.

Anna hautua 10 minuuttia.

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Kuumenna uuni 200C.

Sekoita ainekset ja kaada voidelluille uunivuoille - annoksesta tulee kaksi isoa pellillistä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino tumma makaroni (raaka) (Raisio), annos 100g60g210kcal10.8g35.4g2.3g3.6g
Kanafilee, 2 kpl, Lidl84g97kcal18.3g0g2.7g0g
Pekoni (Dulano)38g96kcal6.7g1.2g7.1g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g60g12kcal0.8g1.8g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Porkkana 9g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Selleri, annos 50g3.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 6.7g60kcal0g0g6.7g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 8.2g11kcal1g0g0.8g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 75g25kcal2.3g3.7g0.1g0g
Golden Sun juokseva margariini, Lidl1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana715g1060kcal80.4g86.8g42g8g
Valittu annoskoko357g530kcal40.2g43.4g21g4g
Annoskoko puolitettuna179g265kcal20.1g21.7g10.5g2g
Arvot/100g100g148kcal11.2g12.1g5.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=174360