Rahkapannukakku vähäkalorinen

Vatkaa munat kulhossa ja sekoita joukkoon 2 dl maidosta.

Vatkaa jauhot joukkoon desi kerrallaan.

Lisää suola ja sitten loppu maito hyvin sekoittaen.

Anna taikinan turvota puolisen tuntia.

Lämmitä uuni 225 asteeseen.

Sekoita taikinaan juokseva margariini ja rahka ja kaada voidellulle (tai leivinpaperilla vuoratulle) reunalliselle uunipellille.

Laita täytteet.

Paista uunissa n. 30 minuuttia, kunnes pannukakku on pinnalta kauniin kullanruskea.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu22g28kcal2.5g0.1g2g0g
Rasvaton hyla maito (Valio), annos 200g75g25kcal2.5g3.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 55g188kcal5.6g38.3g0.7g1.9g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g5.6g37kcal0g0g4.2g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki47g26kcal4g2.3g0.1g0g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Vaaleaa tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow), annos 100g19g15kcal3.7g0g0g0g
Tomaatti, tuore0.2g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Oltermanni 17%38g104kcal11.5g0g6.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana715g903kcal64.8g89g31.2g3.8g
Valittu annoskoko358g452kcal32.4g44.5g15.6g1.9g
Annoskoko puolitettuna179g226kcal16.2g22.3g7.8g1g
Arvot/100g100g126kcal9.1g12.4g4.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289339