Luumu-jugurttikakku

Laita irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi.

Ripottele kaurahiutaleet pohjalle tasaisesti ja öljyä reunat.

Sekoita kaikki muut aineet keskenään paitsi lohkoiksi leikatut tuoreet luumut.

Voit halutessasi makeuttaa stevialla tai tuplata hunajan määrän.

Kaada taikina vuokaan ja asettele luumulohkot päälle.

Murskaa muutama manteli tai käytä lastuja ruokalusikallinen pinnalle. 200c ja 30min.

Tarjoillaan kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Lvon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 880g1255kcal110g2.6g90.2g0g
Kreikkalainen jogurtti (Valio), annos 100g2000g2300kcal120g100g160g0g
Hunaja 80g264kcal0.4g64.6g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 120g402kcal0.1g97.9g0.1g1.7g
Luumu, tumma, punnittu kivineen 360g155kcal2.7g27.8g1g5.6g
Manteli 32g197kcal7.7g2.1g17.3g2.3g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl100g350kcal14g56g7.5g10g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7144g9847kcal509.8g702g552.2g39.2g
Valittu annoskoko3572g4924kcal254.9g351g276.1g19.6g
Annoskoko puolitettuna1786g2462kcal127.5g175.5g138.1g9.8g
Arvot/100g100g138kcal7.1g9.8g7.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348902