Punainen linssikeitto

1. Kuori ja pilko sipulit ja valkosipulinkynsi

2. Kuullota sipulit oliiviöljyssä isossa kattilassa ja lisää valkosipuli

3. Murskaa kuivattu chili ja lisää se kattilaan

4. Lisää tomaattimurska ja vesi

5. Lisää linssit

6. Keitä linssejä noin puoli tuntia, kunnes ne ovat täysin kypsiä

7. Lisää kaprikset

8. Mausta keitto yrteillä, suolalla ja lusikallisella viinietikkaa.

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 397 grammaa

Nikkilovegod
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 247g75kcal3.1g11.9g0.5g4.2g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Chili, vihreä, tuore 45g20kcal0.9g3.6g0.1g0.7g
Tomaattimurska 1124g331kcal6.3g59.6g2.2g21.4g
Vesi, vesijohtovesi 1574g0kcal0g0g0g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 540g1719kcal131.6g246.6g10.3g48g
Viinietikka 34g7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7146g4323kcal285.2g646.8g26.4g149g
Valittu annoskoko3573g2161kcal142.6g323.4g13.2g74.5g
Annoskoko puolitettuna1787g1081kcal71.3g161.7g6.6g37.3g
Arvot/100g100g61kcal4g9.1g0.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386954