Lämmin perunasalaatti

1. Pese perunat hyvin ja keitä suolattomassa vedessä

2. Viipaloi (kevät) sipulit ja puolita kirsikkatomaatit.

Revi rucola ja jääsalaatti laakealle vadille ja levitä tomaatit ja sipulit salaatille.

3. Sekoita kastikkeen ainekset (öljy, viinietikka, sinappi, sokeri, mustapippuri) kulhossa.

4. Leikkaa perunat puoliksi tai lohkoiksi ja pyörittele kastikkeessa

5. Levitä perunat salaatille.

Tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

B2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 2404g1323kcal38.5g316.9g4.1g20.4g
Sipuli (kuorittu)255g69kcal3.3g12.3g0.5g4.3g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g150g38kcal0g0g0g0g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka60g6kcal0.7g0.5g0.1g0.6g
Kirsikkatomaatti, suomalainen451g90kcal2.7g17.1g1.4g6.3g
Dijonsinappi, Maille, Original30g21kcal1.2g2.4g0.9g0.9g
Rypsiöljy 120g1063kcal0g0g120.2g0g
Viinietikka 90g19kcal0g0.5g0g0g
Sokeri 12g49kcal0g12g0g0g
Mustapippuri 3g8.4kcal0.3g1.2g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7152g5370kcal93.4g725.8g254.6g66.6g
Valittu annoskoko3576g2685kcal46.7g362.9g127.3g33.3g
Annoskoko puolitettuna1788g1343kcal23.4g181.5g63.7g16.7g
Arvot/100g100g75kcal1.3g10.1g3.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134848