Pekonilasagne

- paloittele pekonisiivut pieniksi ja paista pannulla valkosipulimurskan kanssa
- kuutioi ja kuullota sipuli
- valmista valkokastike voista, vehnäjauhoista, maidosta, valkohomejuustosta ja mausteista (1 tl muskottipähkinää!)
- sekoita pekoni ja sipuli kastikkeeseen
- kokoa lasagen isoon uunivuokaa - vuorotellen kastiketta ja lasagnelevyjä
- paista 15 min 200 asteessa, sitten 30 min 175 asteessa

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Bluesam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan Pekoni filee, HK509g815kcal106.9g1.5g458.3g0g
Sipuli 599g181kcal7.5g28.8g1.2g10.2g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g30g29kcal1.8g5.1g0.1g0g
Lasagnelevyjä (Eldorado), annos 250g749g2606kcal93.6g538.5g9g0g
Voi, 1 tl, 5 g75g547kcal0.7g0.7g59.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 97g334kcal9.9g68.1g1.2g3.4g
Valkohomejuusto vähälaktoosinen (Rainbow), annos 150g449g2022kcal62.9g2.2g197.7g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1049g346kcal34.6g51.4g0g0g
Basilika, kuivattu 2.2g5.7kcal0.3g0.5g0.1g0.9g
Mustapippuri 9g25kcal1g3.4g0.3g2.4g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7152g13822kcal638.4g1400.4g1455.6g33.8g
Valittu annoskoko3576g6911kcal319.2g700.2g727.8g16.9g
Annoskoko puolitettuna1788g3456kcal159.6g350.1g363.9g8.5g
Arvot/100g100g193kcal8.9g19.6g20.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268146