Tomaattisipulisalaatti

Viipaloi tomaatit ja sipulit.

Lado ne kerroksittain salaattipedille, mausta oliiviöljyllä ja sitruunapippurilla.

Anna maustua jääkaapissa noin 1/2-1h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 1499g341kcal8.4g51.7g4.5g21g
Sipuli (kuorittu)330g89kcal4.3g15.8g0.7g5.6g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g90g809kcal0g0g89.9g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g9g15kcal0.7g2.9g0.1g0g
Salaatti, jäävuori tuore450g45kcal4.9g3.6g0.9g4.5g
Vesi, vesijohtovesi 1199g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7152g2600kcal36.6g148g192.2g62.2g
Valittu annoskoko3576g1300kcal18.3g74g96.1g31.1g
Annoskoko puolitettuna1788g650kcal9.2g37g48.1g15.6g
Arvot/100g100g36kcal0.5g2.1g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270839