Poronkäristystä kermasoosissa

Ruskista jäiset poronlihat öljyssä pannulla.

Lisää hienonnettu sipuli, mausteet ja kerma.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä noin 30-45min.

Tarjoa perunamuusin ja puolukkahillon kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys (Kylmänen)1620g2187kcal324g1.6g97.2g0g
Sipuli (kuorittu)360g97kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Valkosipuli 240g260kcal19g39.1g1.4g5g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl1200g1020kcal16.8g52.8g84g0g
Suola, annos 3g36g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 30g84kcal3.3g11.5g1g8g
Rypsiöljy 90g796kcal0g0g90g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7152g8888kcal735.6g244.6g548.6g38.2g
Valittu annoskoko3576g4444kcal367.8g122.3g274.3g19.1g
Annoskoko puolitettuna1788g2222kcal183.9g61.2g137.2g9.6g
Arvot/100g100g124kcal10.3g3.4g7.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275883