Rapusilakat

Levitä silakkafileet nahkapuoli ylöspäin leikkuulaudalle.

Mausta suolalla, sitruunapippurillaja tillisilpulla.

Voit pyyhkäistä päälle ohuelti tomaattikastiketta, kierrä rullalle.

Asettele voilla voideltuun uunivuokaan ja ripoittele päälle tillisilppu.

Sekoita kastikeainekset keskenään ja kaada kalojen päälle, paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 2395g3442kcal383.2g0g213.2g0g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl958g3257kcal19.2g28.7g335.3g0g
Tomaattipyree, Pirkka180g147kcal6.1g34.1g1.8g1.8g
Sokeri 19g78kcal0g19.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7152g13849kcal817g163.8g1100.6g3.6g
Valittu annoskoko3576g6925kcal408.5g81.9g550.3g1.8g
Annoskoko puolitettuna1788g3462kcal204.3g41g275.2g0.9g
Arvot/100g100g194kcal11.4g2.3g15.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=338502