Makkara-perunaloota

Kuori perunat.

Viipaloi perunat, lenkki ja sipulit siivuiksi.

Lado puolet perunaviipaleista vuokaan, laita täytteet väliin ja loput perunoista päälle.

Hölskytä mieleisesi mausteet kerman sekaan ja kaada päälle.

Uuniin 200 asteeseen, kunnes on kypsää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Barbababa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 125g95kcal2.4g19.4g0.3g1.3g
Lenkki, kevyt sininen HK125g213kcal12.5g12.5g12.5g0.1g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%83g132kcal2.2g2.2g12.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana716g894kcal34.8g70.6g50.6g3.6g
Valittu annoskoko358g447kcal17.4g35.3g25.3g1.8g
Annoskoko puolitettuna179g224kcal8.7g17.7g12.7g0.9g
Arvot/100g100g125kcal4.9g9.9g7.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=83335