Feta-Edam KurkkuTomsuPerussalaatti

Choppaa vihannekset ja juustot

Muista puhdistaa siemenkodat paprikoista ja pestä vihannekset vedellä ennen käyttöä.

Lisää mausteita kuten:
Valkosipulirouhe
Mustapippurirouhe
Oregano
Rakuuna varovasti

ja laita halutessasi pieni määrä oliiviöljyä tai sitruunarypsiöljyä..

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Freyascats
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore88g8.7kcal0.5g1.5g0.1g0.6g
Tomaatti 109g25kcal0.6g3.8g0.3g1.5g
Paprika keltainen 74g22kcal0.7g3.8g0.1g1.5g
Fetajuusto Apetina 8 %44g66kcal7g0g3.5g0g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g44g116kcal12.2g0g7.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana717g475kcal42g18.2g22.8g7.2g
Valittu annoskoko359g238kcal21g9.1g11.4g3.6g
Annoskoko puolitettuna179g119kcal10.5g4.6g5.7g1.8g
Arvot/100g100g66kcal5.9g2.5g3.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235720