Lasagne omatekoinen

Ruskista jauheliha.

Tee ruskea kastike.

Sen jälkeen valkoinen kastike.

Yhdistä kastikkeet ja väliin levyt ja uuniin 225 ja 45 min. Folio päällä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Jokete71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g70g119kcal14g0g7g0g
Voi 9g67kcal0.1g0g7.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g39kcal1.2g8g0.1g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 105g0kcal0g0g0g0g
Voi 10g71kcal0.1g0g8g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 88g37kcal3g4.2g0.9g0g
Juustoraaste emmental punaleima31g120kcal8.9g0g9.2g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras35g123kcal4.6g24.5g0.5g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana717g1152kcal63.8g73.4g66.4g3g
Valittu annoskoko359g576kcal31.9g36.7g33.2g1.5g
Annoskoko puolitettuna179g288kcal16g18.4g16.6g0.8g
Arvot/100g100g161kcal8.9g10.2g9.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273594