A&E sulatejuustojauhelihakastike

Pilko sipulit.

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja tomaattipyre.

Mausta (vähän suolaa, musta- ja valkopippuria).

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Lisää pieniksi pilkottu koskenlaskija.

Keitä spagetti tai muu lisuke.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)92g25kcal1.2g4.4g0.2g1.6g
Pirkka naudan jauheliha 400g125g285kcal23.8g0g21.3g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g52g146kcal9.9g0g11.5g0g
Vesi83g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka6.3g5.1kcal0.2g1.2g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana717g922kcal70.2g11.2g66.2g3.4g
Valittu annoskoko359g461kcal35.1g5.6g33.1g1.7g
Annoskoko puolitettuna179g231kcal17.6g2.8g16.6g0.9g
Arvot/100g100g129kcal9.8g1.6g9.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278306