Jauhelihakastike

Paista jauheliha.

Pilko joukkoon tomaatti ja paprika.

Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet.

Suurusta maizenalla.

Lisää lopuksi kerma ja anna hautua vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 100g321kcal26.8g0g23.9g0g
Paprika, punainen38g10kcal0.3g1.7g0.1g0.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g50g10kcal0.3g1.9g0.1g0.7g
Maizena maissitärkkelys7.5g26kcal0.1g6.5g0g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.8g2.3kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Tomaattimurska Eldorado98g20kcal1.2g3.4g0.1g1.4g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl13g45kcal0.2g0.3g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana718g866kcal58g28g58g6.2g
Valittu annoskoko359g433kcal29g14g29g3.1g
Annoskoko puolitettuna179g217kcal14.5g7g14.5g1.6g
Arvot/100g100g121kcal8.1g3.9g8.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93616