Languria salaatti

1. Leikkaa salaatti ohuehkoiksi suikaleiksi ja mausta ruususuolalla salaaatin lehdet
2. Pilko kurkku ja tomaatit kuutioiksi, sekoita aineita kevyesti keskenään.

Voit maustaa halutessasi tässä vaiheessa salaatin sitruunanmehulla ja tai vadelmavinegretellä
3. Murenna vuohenjuusto sekaan
4. Silppua kevätsipulin vartta joukkoon n. 1/2 dl tai maun mukaan
5. Pilko vesimeloni kuutioiksi ja lisää joukkoon
6. Lisää purkillinen raejuustoa
7. sekoita vielä kevyesti

Kurpitsansiemenet sopivat koristeeksi salaattiin, mutta niistä saa sitten vähän lisää kaloreita

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Desp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesimeloni, kuorittu (Kela 1989), annos 100g141g32kcal0.6g7.4g0g0.8g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g63g13kcal0.4g2.4g0.2g0.9g
Kurkku, tuore56g5.6kcal0.3g0.9g0.1g0.4g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki56g45kcal7.3g1.1g1.1g0g
Vuohenjuusto 12 Petits Chevres Doux (President), annos 16g9g23kcal1.4g0.1g1.8g0g
Salaatti, jäävuori tuore28g2.8kcal0.3g0.2g0.1g0.3g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana718g245kcal20.8g24.8g6.6g5g
Valittu annoskoko359g123kcal10.4g12.4g3.3g2.5g
Annoskoko puolitettuna179g61kcal5.2g6.2g1.7g1.3g
Arvot/100g100g34kcal2.9g3.5g0.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369511