Uunimakkara pekonilla

Halkaise ja kuori makkarat, ja iske makkarat uunivuokaan.

Levitä leikkauspinnalle sinappi ja tursota ketsuppia.

Silppua purjosipuli ja viipaloi valkosipuli, ja lisää makkaroiden päälle.

Lopuksi päälle vielä kuutioitu pekoni, mustapippuria ja suolaa.

Paista uunissa 200 asteessa 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Riivaaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK sininen lenkki(annos 145g)2896g6661kcal289.6g188.2g521.3g2.9g
Amerikan pekoni 1viipale285g911kcal34.2g0g85.4g0g
Dijonsinappi, Maille, Original50g35kcal2g4g1.5g1.5g
Ketsuppi, euro shopper90g90kcal0.9g20.7g0.4g1.1g
Purjosipuli 200g46kcal3.6g4.8g0.4g4.2g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Mustapippuri 5g14kcal0.5g1.9g0.2g1.3g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7160g15599kcal668g452.2g1218.8g23.6g
Valittu annoskoko3580g7799kcal334g226.1g609.4g11.8g
Annoskoko puolitettuna1790g3900kcal167g113.1g304.7g5.9g
Arvot/100g100g218kcal9.3g6.3g17g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151281