Kanapasta, kesäkurpitsa-sipuli

Suikaloi kesäkurpitsa ja sipuli ohuiksi viipaleiksi, kuullota öljyssä.

Lisää broileri, paista kypsäksi.

Lisää kerma ja aurajuusto, lisää tarvittaessa mausteiksi esim yrttejä, suolaa ei välttämättä tarvitse jos aurajuuston maku riittää suolaksi mielestäsi.

Keitä samaan aikaan makaroonit kypsäksi.

Sekoita kypsät makaroonit kastikkeen joukkoon.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, marinoimaton (Kariniemi), annos 100g1200g1320kcal276g0g21.6g0g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Makaroni, pasta 400g1309kcal40.8g265.6g4.4g13.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl60g540kcal0g0g60g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g200g520kcal54g0g34g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%800g1280kcal21.6g21.6g120g0g
Kesäkurpitsa zucchini 520g94kcal2.9g13g2.1g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7160g10342kcal801g638.8g485.8g47.6g
Valittu annoskoko3580g5171kcal400.5g319.4g242.9g23.8g
Annoskoko puolitettuna1790g2586kcal200.3g159.7g121.5g11.9g
Arvot/100g100g144kcal11.2g8.9g6.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76642