Jauhelihakastike

Paista jauheliha.

Pilko joukkoon tomaatti ja paprika.

Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet.

Suurusta maizenalla.

Lisää lopuksi kerma ja anna hautua vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 499g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 998g3198kcal267.1g0g238.9g0g
Paprika, punainen374g96kcal3.4g17.2g1.5g7.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g499g101kcal3g19g1.5g7g
Maizena maissitärkkelys75g262kcal0.6g65.1g0g0g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 7.5g23kcal0.8g1.6g0.8g3.2g
Tomaattimurska Eldorado973g195kcal11.7g34.1g1g13.6g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl125g449kcal2.5g3.4g47.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7160g8649kcal578.2g280.8g582.2g62.6g
Valittu annoskoko3580g4325kcal289.1g140.4g291.1g31.3g
Annoskoko puolitettuna1790g2162kcal144.6g70.2g145.6g15.7g
Arvot/100g100g121kcal8.1g3.9g8.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93616