Punajuuri-koskenlaskijavuoka

Keitä punajuuret.

Kuori ja raasta.

lisää creme ja juusto kuutiot.

sekoita, kaada vuokaan ja lisää päälle korppujauhot.

paista uunissa 175 asteessa n. 35 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri, keitetty, suolaton 2253g882kcal23g158.6g4.5g57.4g
Creme fraiche 18% (Rainbow), annos 200g338g642kcal8.4g11.8g60.8g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g361g1009kcal68.5g0.1g79.3g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras68g181kcal5.7g34.6g0.7g9.1g
Profeel proteiinijuoma suklaa (Valio), annos 250g563g411kcal45.1g45.1g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7164g6251kcal301.4g500.4g301.8g133g
Valittu annoskoko3582g3125kcal150.7g250.2g150.9g66.5g
Annoskoko puolitettuna1791g1563kcal75.4g125.1g75.5g33.3g
Arvot/100g100g87kcal4.2g7g4.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393154