Pastaohukaiset

Laita ainekset tehosekoittimeen tai yleiskoneeseen ja sekoita pehmeäksi.

Peitä ohukaispannun tai pienen paistinpannun pohja öljyllä.

Kun pannu on tarpeeksi kuuma sihistäkseen, ja kun tiputat sille tipan vettä, kaada noin kolme ruokalusikallista ohukaistaikinaa pannulle.

Kääntele paistinpannua levittääksesi taikinan tasaisesti; ohukaisten on tarkoitus olla ohuita.

Ruskista kevyesti molemmin puolin (noin minuutti puolta kohden).

Pinoa ohukaiset lautaselle leivinpaperipalasten väliin kunnes kaikki on paistettu.

Ohukaiset ovat hauraita, joten käsittele niitä varoen.

Jos haluat, voit valmistaa ne päivää ennen tarjoilua ja säilyttää viileässä eroteltuna toisistaan leivinpaperipalasilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijajauho rasvainen 529g2469kcal182.9g124.5g124.4g63g
Vesi1324g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)1588g2001kcal174.7g4.8g142.9g0g
Oliiviöljy 143g1264kcal0g0g142.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7168g11469kcal715.2g258.6g820.4g126g
Valittu annoskoko3584g5734kcal357.6g129.3g410.2g63g
Annoskoko puolitettuna1792g2867kcal178.8g64.7g205.1g31.5g
Arvot/100g100g160kcal10g3.6g11.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150288