Omenapiirakkaa pellillinen

Vaahdota munat ja sokerit.

Lisää sulatettu margariini, jauhot, joihin sekoitettu leivinjauhe ja kerma.

Kaada taikina leivinpaperilla suojatulle pellille ja laita kuoritus ja viipaloidut omenat taikinan päälle.

Ripottele omenoiden päälle fariinisokeria.

Paista 200 asteessa 1/2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 397g1610kcal0g396.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g67g267kcal0g66g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)533g672kcal58.7g1.6g48g0g
Margariini, 60%, Rainbow133g734kcal1.2g1.2g80g0g
Vehnäjauho puolikarkea 260g892kcal26.5g182g3.1g9.1g
Sämpyläjauho (1dl = 70g) (Rainbow), annos 70g267g880kcal32g176g6.4g21.9g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl267g227kcal3.7g11.7g18.7g0g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 1600g617kcal2.6g130.6g1.4g24g
Fariinisokeri40g162kcal0g40g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7168g12194kcal251.4g2026g315.2g110.2g
Valittu annoskoko3584g6097kcal125.7g1013g157.6g55.1g
Annoskoko puolitettuna1792g3048kcal62.9g506.5g78.8g27.6g
Arvot/100g100g170kcal3.5g28.3g4.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173006