UUNIMAKKARA JA OMENAISET KASVIKSET

1. Kuori ja lohko perunat ja sipulit.

Kuori porkkanat, halkaise ja paloittele.

2. Levitä kasvikset uunivuokaan.

Lisää öljy ja mausteet.

Sekoita.

Kypsennä uunissa 200 asteessa 20 minuuttia.

3.Kuori ja paloittele makkara.

Pese omenat hyvin, poista siemenkodat ja leikkaa lohkoiksi.

4. Lisää makkarat, omenat ja tomaatit vuokaan.

Jatka kypsentämistä vielä noin 15 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä ja makkarat saaneet väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Muumimamma56
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punainen lenkki, Atria, 125967g2224kcal84.1g66.7g183.8g4.8g
Peruna, vanha, kuorittu 1107g843kcal20.8g171.6g2.2g11.1g
Porkkana 260g85kcal1.6g14.4g0.5g6.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g372g75kcal2.2g14.1g1.1g5.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g140g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Oliiviöljy annos (Primadonna), annos 10g240g1976kcal0g0g219.6g0g
Oregano, kuivattu 2g6.1kcal0.2g0.4g0.2g0.9g
Timjami 1.2g3.4kcal0.1g0.3g0.1g0.4g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 496g191kcal0.8g40.4g0.4g7.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7168g10884kcal223.2g629.2g816.4g77.6g
Valittu annoskoko3584g5442kcal111.6g314.6g408.2g38.8g
Annoskoko puolitettuna1792g2721kcal55.8g157.3g204.1g19.4g
Arvot/100g100g152kcal3.1g8.8g11.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299236