Luumu-jugurttikakku

Laita irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi.

Ripottele kaurahiutaleet pohjalle tasaisesti ja öljyä reunat.

Sekoita kaikki muut aineet keskenään paitsi lohkoiksi leikatut tuoreet luumut.

Voit halutessasi makeuttaa stevialla tai tuplata hunajan määrän.

Kaada taikina vuokaan ja asettele luumulohkot päälle.

Murskaa muutama manteli tai käytä lastuja ruokalusikallinen pinnalle. 200c ja 30min.

Tarjoillaan kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Lvon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 883g1260kcal110.4g2.6g90.5g0g
Kreikkalainen jogurtti (Valio), annos 100g2007g2308kcal120.4g100.3g160.5g0g
Hunaja 80g265kcal0.4g64.9g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 120g403kcal0.1g98.2g0.1g1.7g
Luumu, tumma, punnittu kivineen 361g155kcal2.7g27.9g1g5.6g
Manteli 32g198kcal7.7g2.1g17.3g2.3g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl100g351kcal14g56.2g7.5g10g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7168g9880kcal511.4g704.4g553.8g39.2g
Valittu annoskoko3584g4940kcal255.7g352.2g276.9g19.6g
Annoskoko puolitettuna1792g2470kcal127.9g176.1g138.5g9.8g
Arvot/100g100g138kcal7.1g9.8g7.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348902