KYPSÄT LOHITARTTARPIHVIT

600g lohta kuutioina
1 iso sipuli
1 kananmuna
2rkl kapriksia
2rkl piparjuuritahnaa
0.5 tl mustapippuria
ripaus suolaa
marg paistamiseen
tulee 12 pihviä

Pienennä lohi, kaprikset.

Sekoita kaikki ainekset lohen joukkoon ja paista esim.

lettupannulla pihvit.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Kaijukka2013
AineksetMääräEnergiaPHRK
LOHI tuore2820g5499kcal527.3g0g380.7g0g
Sipuli (kuorittu)235g63kcal3.1g11.3g0.5g4g
Kanamuna, paistettu (pirkka)235g517kcal30.8g1.2g43.7g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro141g43kcal3g5.9g0.7g4.5g
Mustapippuri 9g26kcal1g3.6g0.3g2.5g
Suola, annos 3g3.3g0kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 132g701kcal0.4g0.5g79g0g
Piparjuuri, annos 10g5.2g1.9kcal0.2g0.6g0g0.4g
Smetana, rasvaa n. 40 % 1.4g5.5kcal0g0g0.6g0g
Viinietikka 1.4g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7168g13714kcal1131.6g46.2g1011g22.8g
Valittu annoskoko3584g6857kcal565.8g23.1g505.5g11.4g
Annoskoko puolitettuna1792g3429kcal282.9g11.6g252.8g5.7g
Arvot/100g100g191kcal15.8g0.6g14.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355715