Kaalikeitto by Minde

500 g kaalia
5 porkkanaa (n. 250 g)
1/2 sipuli
1 rkl oliiviöljyä
0,5 l vettä
1 lihaliemikuutio
suolaa
rouhittua mustapippuria

Leikkaa kaali ja porkkanat pieniksi, lisää ne kattilaan veden kanssa.

Lisää joukkoon myös lihaliemikuutio.

Pilko sipuli ja ruskista se jauhelihan kanssa oliiviöljyssä.

Mausta jauheliha suolalla ja pippurilla.

Lisää jauheliha-sipuliseos keittoon.

Anna hautua miedolla lämmöllä kunnes kaali ja porkkanat ovat pehmenneet (n. 30 min.)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1000g211kcal12g34g2g21g
Porkkana, keskikokoinen 65g500g140kcal3g29.7g1g12.5g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen800g1112kcal152g0g56g0g
Vesi, vesijohtovesi 1000g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 28g248kcal0g0g28g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g200g180kcal6g7g14g1.4g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7168g3825kcal347.8g148.2g202.4g73.4g
Valittu annoskoko3584g1913kcal173.9g74.1g101.2g36.7g
Annoskoko puolitettuna1792g956kcal87g37.1g50.6g18.4g
Arvot/100g100g53kcal4.9g2.1g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=439404