UUNIMAKKARA JA OMENAISET KASVIKSET

1. Kuori ja lohko perunat ja sipulit.

Kuori porkkanat, halkaise ja paloittele.

2. Levitä kasvikset uunivuokaan.

Lisää öljy ja mausteet.

Sekoita.

Kypsennä uunissa 200 asteessa 20 minuuttia.

3.Kuori ja paloittele makkara.

Pese omenat hyvin, poista siemenkodat ja leikkaa lohkoiksi.

4. Lisää makkarat, omenat ja tomaatit vuokaan.

Jatka kypsentämistä vielä noin 15 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä ja makkarat saaneet väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Muumimamma56
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punainen lenkki, Atria, 125968g2226kcal84.2g66.8g183.9g4.8g
Peruna, vanha, kuorittu 1108g844kcal20.8g171.7g2.2g11.1g
Porkkana 260g85kcal1.6g14.5g0.5g6.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g372g76kcal2.2g14.1g1.1g5.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g140g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Oliiviöljy annos (Primadonna), annos 10g240g1978kcal0g0g219.8g0g
Oregano, kuivattu 2g6.1kcal0.2g0.4g0.2g0.9g
Timjami 1.2g3.4kcal0.1g0.3g0.1g0.4g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 496g191kcal0.8g40.5g0.4g7.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7174g10893kcal223.4g630g817g77.6g
Valittu annoskoko3587g5447kcal111.7g315g408.5g38.8g
Annoskoko puolitettuna1794g2723kcal55.9g157.5g204.3g19.4g
Arvot/100g100g152kcal3.1g8.8g11.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299236