Bologneese

Kuullota sipulit ja valkosipulit öljyssä.

Ruskista jauheliha omassa rasvassaan.

Lisää joukkoon 3 prk säilöttyjä tomaatteja, basilikaa ja oregaanoa.

Lisää liemikuutio ja tarvittaessa suolaa.

Anna kiehua n 20 min. TArjoa tysjyväpastan tai vaikkapa porkkanaraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Manna086
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1199g1990kcal227.8g0g119.9g0g
Sipuli (kuorittu)291g79kcal3.8g14g0.6g4.9g
Valkosipuli, tuore, silputtu17g18kcal1.4g2.8g0.1g0.4g
Tomaattimurska, 1 prk2055g551kcal12.3g108.9g4.1g28.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl26g231kcal0g0g25.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7176g5737kcal490.6g251.4g300.8g68.2g
Valittu annoskoko3588g2869kcal245.3g125.7g150.4g34.1g
Annoskoko puolitettuna1794g1434kcal122.7g62.9g75.2g17.1g
Arvot/100g100g80kcal6.8g3.5g4.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294803