Kanakeitto

Keitä kanasuikaleet kypsiksi.

Lisää suikaloitu kaali, silputtu sipuli ja mausteet, kuten esim.

pippuri, suola.

Paista raastettu porkkana ja lisää keittoon.

Lopuksi lisää paprikan suikaleita.

Keitä vielä vähän aikaa ja mausta maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 821 grammaa

Indica2611
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 43g12kcal0.5g1.8g0.1g0.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g13g3.7kcal0.1g0.8g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Broilerin koipireisi (Kanamestari), annos 300g33g62kcal5.2g0.2g4.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 219g0kcal0g0g0g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka7.5g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Lehtiselleri 2.2g0.3kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g38g23kcal0.6g4.9g0g0.3g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana718g209kcal13g16.2g9.4g3.2g
Valittu annoskoko359g104kcal6.5g8.1g4.7g1.6g
Annoskoko puolitettuna180g52kcal3.3g4.1g2.4g0.8g
Arvot/100g100g29kcal1.8g2.3g1.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=254472