Helpot lohipuikot

Anna lohipalojen suaa pari tuntia.

Viipaloi halkaistu purjo.

Puolita kohmeiset kalat puikkomaisikse.

Mittaa vehnäjauhot lautaselle ja sekoita joukkoon mustapippuria.

Kierittele lohipuikot vehnäjauhossa.

Kuumenna paistokasarissa rasva ja ruskista lohipuikot.

Lisää kasariin purjot ja kuullota niitä hetki.

Kaada joukkoon maito ja kerma.

Pane päälle kansi ja anna hautua viisi minuuttia.

Ripottele pinnalle halutessasi suolaa.

Tarjoa perunoiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Deijaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 4.7g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 1.5g5.2kcal0.2g1.1g0g0.1g
Lohipakaste PIRKKA19g34kcal3.7g0g2.1g0g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 1.3g9kcal0g0g1g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 4.7g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl4.7g4kcal0.1g0.2g0.3g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g112kcal8.4g3.4g6.8g0.6g
Valittu annoskoko36g56kcal4.2g1.7g3.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna18g28kcal2.1g0.9g1.7g0.2g
Arvot/100g100g155kcal11.7g4.7g9.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188124