Kesäkurpitsalöllerö

350 gr kesäkurpitsaa raastettuna lisää joukkoon 2 munaa, pirkka grillijuusto 225 gr, sämpyläjauhoja 1,5 dl, purjoa raastettuna 100-150 gr ja rypsiöljyä 0,55 dl, suolaa ja pippuria maun mukaan.

Sekoita aineet ja leivo pihvejä, paista pannussa kunnes kypsän oloisia.

Syö ja nauti

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Takusa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa13g2.2kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Kanamuna kuoreton, annos 100g4.5g6.4kcal0.6g0g0.5g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 3g9kcal0.3g1.8g0.1g0.2g
Purjosipuli 5.6g1.3kcal0.1g0.1g0g0.1g
Rypsiöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Grillijuusto pirkka (Pirkka), annos 100g8.4g21kcal1.4g0.3g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g100kcal5g5g6.8g0.8g
Valittu annoskoko36g50kcal2.5g2.5g3.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna18g25kcal1.3g1.3g1.7g0.2g
Arvot/100g100g139kcal7g7g9.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373630