Täytetyt pizzapaprikat

Halkaise paprikat pitkittäin.

Paista jauheliha ilman rasvaa.

Lisää paistettuun jauhelihaan silputtu sipuli ja tomaatti, murskaa valkosipuli.

Lisää tomaattipyre.

Mausta suolalla, pippurilla ja pizza mausteella ym mitä ikinä tulee mieleen.

Täytä paprikan puolikkaat mössöllä ja ripottele pinnalle juustoraaste.

Voit myös halutessa korvata jauhelihan vaikka tonnikalalla tai laittaa puolet ja puolet.

Myös jalopenot tuovat kivaa lisä potkua.

Samoin vaikka oliivit tai ananas.

Mausta lempi pizzasi tavoin..

:-)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

1000683
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 11g24kcal2g0g1.8g0g
Paprika punainen 13g3.9kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g5.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Polar 10% (Valio)2.7g5.6kcal0.9g0g0.3g0g
Tomaattisose tomaattipyree 0.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g73kcal6g2.2g4.4g0.8g
Valittu annoskoko36g37kcal3g1.1g2.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna18g18kcal1.5g0.6g1.1g0.2g
Arvot/100g100g102kcal8.3g3.1g6.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=378051